Express Kayak Rack


Smart förvaring av dina havs- och forskajaker. Kanadensare passar inte. Håller upp till tre kajaker. Anordningen väger bara 400 gram. Maxbelastning 150kg. Perfekt för garaget, cykelrummet, förrådet el. dyl. Eller, ta med den på turen och förvara din och två kompisars kajaker elegant i ett träd intill tältet. Läs mer .

3 thoughts on “Express Kayak Rack

    • Om du beställer idag, onsdag innan 16:00, så skickar vi idag som A-post. Då har du din beställning redan imorgon, torsdag. Om du beställer flera artiklar så att beställningen skickas som paket, då får du en avisering imorgon (SMS, glöm inte ange mobilnummer vid beställning) och du kan hämta ut paketet hos ditt paketombud på fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s