Kodiak Window Bag

Genomskinliga packsäckar gör att man lätt kan identifiera innehållet. Inte helt tokigt om man packar en kajak och har packningen fördelad på en mängd små kollin. Tyvärr har många genomskinliga säckar i vinyl el. dyl. en otrolig friktion mot kajakens insida och andra vinylsäckar. Alldeles hopplöst kärva att stuva i en trång kajak. Därför är Seal Lines Kodiak Window Bags en sån skön kompromiss. Samma glatta, lättpackade nylon som i den tidigare Kodiak-serien (som tyvärr inte finns längre) men alltså med en möjlighet att identifiera innehållet.

Säcken har också en backventil som gör det lätt att pressa ut luft samtidigt som man rullar ned och stänger. Fiffigt värre. Kodiak Window Bags och Taper Bags är tillverkade i lågfriktionsnylon och har backventil just för att de är utvecklade för att stuvas i havskajak där varje kubikcentimeter lastutrymme är värdefull.

Seal Lines produkter har, precis som övriga produkter från Cascade Designs såsom ThermaRest, MSR och Platypus, påkostade materialval och är omsorgsfullt, noggrant tillverkade. Och PVC-fria. Det gillar vi.

Läs mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s