GearPods – smidig, flexibel, vattentät förvaring


GearPods är ett flexibelt, vattentätt och stryktåligt förvaringssystem. Systemet är uppbyggt av cylindrar, kopplingar och lock vilket gör att du själv kan anpassa dom utefter vad du ska förvara i dom. Använd dom separat eller koppla ihop dom i en kombination som passar användningsområdet.

Vi erbjuder GearPods i två olika paket. GearPods Connect SXL innehåller en liten (S, 150ml) och en stor (XL, 650ml) cylinder, ett ”kopplingslock” (gängat från två håll) samt 4 lock. GearPods Connect ML innehåller en medium (M, 350ml) och en large (L, 450ml) cylinder, ett ”kopplingslock” (gängat från två håll) samt 4 lock. Paketen finns med kopplingar/lock i färgerna orange, svart, oliv eller khaki.

GearPods lämpar sig alldeles särskilt för en aktivitet som kajakpaddling. Flexibla (lätta att anpassa till innehåll/packning), stryktåliga (kollapsar inte när man pressar ner dom i kajaken) och vattentäta (uppenbara orsaker!). Men dom gör ett utmärkt jobb även i andra aktiviteter som vandring, klättring, mtb (passar ramens flaskhållare), jakt&fiske m.m. GearPods funkar för allt som behöver packas, stöt- & tryck-skyddas, vattenskyddas etc. Vattenskydda elekronik, håll ordning på alla kökstillbehör, vindjacka på mtb-turen, tändved på vandringen, reparationskit för kajaken, snacks. En SXL med pannkakssmet/sylt för en utelunch i skogen med barnen är uppskattat.

Kombinerad MLXL (två lock, två kopplingar och tre cylindrar, medium, large & xlarge).

Tillverkas i stryktåligt, lätt, UV-skyddat och FDA-godkänt (Federal Drug & Food Administration, motsv. Livsmedelsverket) polycarbonat & polypropen.

Läs mer om GearPods Connect SXL &
GearPods Connect ML.

2 thoughts on “GearPods – smidig, flexibel, vattentät förvaring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s