Snugpak Pakbox – ordning och reda


Såna här ”travel organizers” är en populär hjälp för att få stil på packningen i väskor och ryggsäckar. Riktigt smart men, jag vet, ingen nyhet.

För en tid sedan började jag använda Snugpaks Pakboxar för att styra upp packningen i kajaken. I första hand har jag använt dom till mat men även till mitt reparations-kit m.m. Pakboxarna lämpar sig perfekt för mat, eftersom de ger en otroligt bra överblick av innehållet. Lådformen är också en fördel när man ska packa och hålla ordning på maten. Snugpaks Pakboxar kommer i tre storlekar. 2, 4 & 6 liter. 2 & 4 liter är nog de storlekar som lämpar sig bäst för kajak.

Två 4:or och en 2:a gör jobbet med maten i min kajak.

Poängen med Pakboxar i kajaken:
– kompakt design
– Blixlås längs tre sidor
– Slitstarkt ripstop-material
– nät i locket så du lätt kan identifiera innehållet
– bärhandtag
– lådformen kan faktiskt vara lättare att stuva i kajak än den runda form som packsäckarna ger (jo, faktiskt, för att det är en mjuk lådform, inte en hård låda).

Frukostbuffé på hotell Exped.

Jag brukar försöka vara återhållsam med begreppet prisvärd. Kan gå lite inflation i uttrycket, dessutom är det ju relativt. Men, här känns det riktigt befogat. Rejäla ripstop-vävar och nät, tilltagna blixtlås och faktiskt riktigt välsydda med kantband över sömmar mm. Priser vs. utförande tål verkligen att jämföras med andra fabrikat av organizers:
2 liter, 69kr
4 liter, 79kr
6 liter, 89kr

Pakboxarna är förstås också kanon för att hålla ordning i bagar och resväskor. Vikten (2liter/100gram. 4/120 & 6/180) gör att de är ok även i ryggsäcken. Jag ser fram emot att låta några Pakbox 6 göra livet lite lättare när hela familjen packar sina kläder i en 165-liters camp duffel och åker på semester…

Läs mer om SnugPaks Pakboxar på kajaksaker.se.

5 thoughts on “Snugpak Pakbox – ordning och reda

  1. Ping: Ny återförsäljare kajaksaker.se «

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s