Full storlekssortering på Chotas mukluks igen

Nu har vi fyllt på lagret av Chotas mukluks. Vi har storlek 36 till 46,5 i lager. Chotas mukluks är helt suveräna för vår-, höst- och vinterpaddling. Värmade neoprene och helt vattentäta. Du kan vada ut i vattnet vid sjösättning och landstigning. Mjuka och smidiga i brunnen, men ändå helt ok för promenader på land. Chotas mukluks har en rymlig vrist vilket är perfekt när man ska i med ett eller två par sockor och en torrdräktsfot och sen sitta mer eller mindre stilla ett par timmar. Då prioriterar man utrymme för komfort och cirkulation för att hålla värmen, inte hälgrepp. Det har många ärrade havspaddlarrävar upptäckt, det är bl.a. därför du ser dom använda Chota!

Läs mer om Chotas mukluks.

Glöm inte att du kan ställa frågor till oss om våra kajaksaker på vår Facebooksida, facebook.com/kajaksaker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s