Premiärpaddling

Idag har jag premiärpaddlat på Gräddö. Solen strålade, svag sydvästlig vind och inga fritidsbåtar så långt ögat kunde nå. Dagen till ära beslöt jag mig för att paddla en av mina absoluta favorit kajaker Riot Brittany. En kajak som jag sitter väldigt skönt i och som jag känner mig trygg i eftersom dagen bjöd på ensampaddling och vattnet är inte helt badbart ännu.

20140405-193836.jpg
Turen gick runt Gräddöasken och Askholmarna, en lagom första tur för säsongen. Allt som allt var jag ute i 45 min och det kändes lätt och behagligt, även i motvinden på slutet. Det har jag nog vinterns bålträning att tacka för.
20140405-194023.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s