Paddling med Svenska Turistföreningen Roslagskretsen

Idag ordnade vi en kvällspaddling tillsammans med Svenska Turistföreningen Roslagskretsen. Den 13 personer stora gruppen samlades på Gräddö Brygga vid 18-tiden för en kväll i kajaken. Några hade paddlat tidigare men för några var det första gången i en kajak. Efter säkerhetsgenomgång och lite paddelteknik på land hjälptes vi åt att sjösätta kajakerna från brygga där dimman låg tät.

20140604-225541-82541326.jpg

När vi alla kommit på vattnet styrde vi in i Norrtäljeviken med målet satt till Hummelsviken. Närheten till Kapellskär gör att Finlandsbåtarnas mistlurar hörs genom dimman och även om man vet att båtarna är långt bort, känns det lite som att de ligger precis bakom en. Efter en stund lättade dimman något och Askholmarna blev åter synliga. Framme i Hummelsvik blev det lite kvällsfika innan vi paddlade tillbaka till bryggan. En härlig kvällstur på nästintill spegelblankt vatten. Tack för en trevlig paddling och välkommen tillbaka.

20140604-230335-83015786.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s