Seakayakpodcasts.com

Hemma hos oss så börjar julen gå mot sitt slut, men där finns fortfarande gott om julmat och godis kvar som håller en i en jämn matkoma genom mellandagarna. Jag har fördelen i år att ha två veckors jullov som spenderas nere hos föräldrarna i skåne, här är inte mycket till vinter men idag när regnet har upphört visar solen upp ett fint vinterskåne utan snö. Men det finns ju fördelar med det också, ingen is som är ivägen om man vill paddla bort lite av julknäcken! För min egen del så har det inte blivit mycket paddling sen i slutet på september men nu börjar suget infinna sig igen och jag hoppas det kan bli någon fin vinterpaddling i januari när jag kommer tillbaka till Finland.

Frosten gör att det genast känns lite vintrigare

Frosten gör att det genast känns lite vintrigare

 

Är det någon annan som sitter med knäck upp till öronen och skulle vilja ha något intressant att lyssna på kan jag rekommendera seakayakpodcast.com. Jag har än så länge hunnit lyssna på när Justine Curgenven berättar om hennes och Sarah Outens 101 dagar långa paddling längs Aleutian Islands och på Erik paddling längs med den skandinaviska kusten. Två mycket bra och inspirerande podcasts!

 

seakayakpodcast

 

//Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s